30. november 2009

mulle selgus...

...eelmisel nädalal selgus mulle kurb tõsiasi, et orjapidamine Eestis eksisteerib :o Tuleb osata õigeid nööre tõmmata ja plaksti oled endale teenijanna kogu eluks saanud.

...täna selgus mulle, et tugevamad jäävad ellu. Tuleb jõuga oma eesmärgile peale suruda ja su eluküünalt ei kustutata ning sa jõuad sinna kuhu tahad.

Well, nüüd ma pistan oma spordisussid jalga ning lippan kergele jooksuringile. Siis on mu mõistus puhanud ja ma saan lõpuks alustada Trunduse referaadi keevitamisega. Hetkel mul pole õrna aimugi milline üks referaat välja nägema peaks, veel vähem sellise teema nagu turunduse kohta. Õnneks ma oskan kõike ja superhästi, nii, et pole probleemi :P
Päeva lugu kah (hommikul powerist kuulsin :)

David May - I'll Be Watching You (feat. Kelvin Scott)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Populaarsed