29. november 2009

Koristamispäev

Alustame sellest, et tegelikult on mu elus liiga palju pahnaks kulunud värke millega ma enam ammu tegelenud ei ole. Ja kõik need lugematud asjad ootavad ilusat aega millal ma nendega tegeleks. Aga ma ei tee seda. Aja jooksul huvid ning eesmärgid muutuvad ja osad asjad lihtsalt jäävad nurka rasvast tolmukihti koguma. Seega, nagu Feng Shui ütleb tuleb vanad asjad minema visata, et uutele ruumi teha :P

Mu muusikaline karjäär
Avastasin, tähendab ma näen iga päev oma riiulil lebamas patakat A4 kuhu ma olen kritseldanud oma muusikalised ideed nootide kujul. Osa neist on helideks valatud, osa mitte. Kangesti tahaks ära visata vanapaberiks muutunud kunagised ideed aga emotsioonid keelavad karmilt mul seda teha :S Vähim mis ma teha saan on noodid digitaliseerida ja sulgeda oma teine blogi.

Teised tähtsad asjad
Satuvad automaatselt osakonda mis on nagu raiskakotka kombel kokku kraabitud vidinad mõttega "ehk kuinagi läheb vaja". Mõõdub aastake, võib-olla kaks aga ulitmate vajalikkuse templi saanud karbike pole ennast kordagi tõestanud oma nime väärilisena. Mis muud kui prükkarisse.

Red Hot Chili Peppers – Strip My Mind

2 kommentaari:

  1. Tee nimekiri stufist...äkki läheb mul vaja :D

    VastaKustuta
  2. Ma mõtlesin korraks sellele :P Saab tehtud ;)

    VastaKustuta

Populaarsed