7. september 2007

Ja nüüd midagi täiesti erinevat:
Jeee raaait. Sina, kallis püsilugeja, got pwned. Ei tule siit ei midagi erilist ega uut, mis teie silmad sealpool ekraani suureks ajaks. Tegelikult on tulemas vana läbinäritud teema - eelmine nädalavahetus. Nimelt, sain ma siis täna kätte eelmise reede/laupäeva jäädvustused piltide ning videotena ja silmitsesin neid põgusalt, mis peale meenusid mulle nii mõnedki huvitavad hetked. Peale meenutamist või siis selle käigus hakkasin ma mõtlema, et tegelikult on ikka üsnagi põnev vaadata läbu eee.. peo pilte ja videosid! sic! hiljem kaine peaga, eriti siis kui kahe kõrva vahel valitseb vaikus toimunust (no päris mällaris ma ei olnud, kuid siiski) siis tuleb appi digitaalne meedia oma ajaloosalvestitega ja need omakorda räägivad sulle ühe loo. Seekord siis sinust endast läbi kaamerasilma.
Teine asi mis mu peast läbi vihises nagu sügistuul puiesteel (OMFG) oli seljataha jäänud suvi, selle algus juuli kuus ja kõik need nädalavahetused (ja ka tööpäevad). No need olid seda väärt. Kogu selle aja käigus jagasin ma välja, et vahet pole - hoora ringi nii palju kui tahad, kedagi ei koti, sest tegelikult nii see ju käibki. Frakk rsk, wonderful human beigns. Ma vihkan seda mis sest, et see mulle isegi täiege peale läheb.


konjak ja päevitunud pruunid jalad
Põhimõtteliselt sama whine, mis eelmises jutu lõpus oma etteaste tegi. Tahaks nüüd kurta selle üle kui moonutatud asi on. Nimelt selle nädala sees sattusin ühte huvitavasse situatsiooni (k, neid tuleb ikka kõvasti ette), kus taevas oli pilves kuid ma tundsin päikese põletavat kuumust oma nahal. Ärge nüüd mõtlema hakake, et nii oligi. Ei olnud, see lause oli kõigest metafoor, kuid ivaga. Ja see konjak ning need jalad ongi selle situatsiooni üks tsitaat.


blogist:
No see teema on nagu nakkushaigus iga postituse küljes. Point jällegi kirjutistes ja kirjutamises. Jh, nagu teate mott maas, ei viitsi, ei taha, ei oska, kuid ometegi vahetevahel ma teen seda. Igatahes on mõned inimesed requestinid, et ma ikka kirjutaks. Ma saan teist täiesti aru, fun on ju kui midagi uut tuleb. Need kes selle postituse sisust aru ei saanud või said valesti siis teadke, et siin ei ole mitte kui midagi negatiivset ega antud tekst ei väljenda mu masendust. Miks, kuidas? Mul pole seda :D

P.S. Kui te tahate, et siia rohkem lugusid ilmuks siis motiveerige mind ;) Pliis, pretty pliis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Populaarsed