29. jaanuar 2013

Ma olen parim!

Ma olen alati ennast pidanud teerajajaks. Ma püüan, tähendab olen alati igas asjas sammu võrra ees. Ma olen nagu majakas pimedal ööl. Asjad mis ma teen - teen ma alati hingega. Tehes midagi ma keskendun sellele nagu muud ei oleksgi olemas. Ainult see konkreetne eesmärk ja mina. Mind ei huvita neil hetkedel ülejäänud maailm - seda pole minu jaoks olemas. Ainult hetk ja tegevus on minu jaoks olulised. Totaalne pühendumine. Seal, kus asjad näivad võimatud astun mina reaalsuse piiridest välja ja teen need võimalikuks.
Lõpetasin just edukalt ühe kursuse ära. Testides kus oli võimalik saada maksimaalselt 8 või 6 punkti, sain mina 9 ja 7 punkti. Ma ei väida, et ma olen geenius või kelle IQ on tõesti suurem kui kinga number. Ma lihtsalt olen parim! Kuidas? Ma pühendun. Lihtsam oleks õelda, et ma grokin. Mõne sõnaga lahti seletades tähendab see armastamist ja vihkamist korraga.
Nüüd te lugesite milline egomaniakk on välja tulnud. Jah? Ma räägi ei ennast ilusamaks. Need on lihtsalt väänamatud faktid. Ma olen parim!

The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

2 kommentaari:

Populaarsed