10. oktoober 2011

Lubadused [10. okt 2011]

Esimesed sammud on ikka koledalt rasked....Ahh, nut ja hala prügikasti! Mul pole aega säärasteks lollusteks nagu ving-ving küll on raske. Pigem ma kardan, et "raske" on lihtsalt kujutlusvõime vili takistamaks sind tegemas seda mida sa tegelikult tahad.

Tegelikult ma tahtsin kirja laupäevased ideed, mis kindlasti saavad aja jooksul lisa:
  1. Joo vähem - nagu srsly, no comments! Teen seda.
  2. Loobu suitsetamisest - uuesti plaani võetud.
  3. Keeldu laenude väljastamisest (eriti tagastamatutest) - Kuna list on masendavalt suur koos summadega siis tjah. Aitab.
  4. Saa trenniga uuesti sina peale - täna alustasin.
  5. Rahaga ümber käimine peaks ratsionaalsem olema - yep, Mitte käituda nagu täna Mr. Burns Simpsonite seriaalis: "What's the minimum is i can think. 1000 dollars". Ja loomulikult tuleks ka unustada "Fck that shit :D" suhtumine.

Ma ei tea kui tubliks ma tänu sellele muutun või kui paremaks kohaks maailm saab. Ma tahtsin need mõtted enda jaoks kirja saada. Lihtsalt. Kuu aja pärast ma teen uue kokkuvõtte, kui mitte siia siis annan vähemalt aru endale. Kirjapandute kõrval on ka teisigi ideid mida ma kavatsen järgida. Näiteks nüüd õhtul mõtlesin, et ma ei kuluta ühtegi sekundit oma unistustest "sellele". Kuna nii on õigem. Hetkel mul on kahju kirjutada nõnda tähtsana tunduvaid asju ajaloo prügikasti...

Ahjaa: Mine õue ja piilu neid miljoneid tähti taevas. Just nii palju võimalusi ootab sind ;)

Nero - Promises

1 kommentaar:

Populaarsed