14. oktoober 2011

Blokid peale

Mul oli tänase päeva jookusl miljon tegevust ja miljon aega mõistmaks midagi, mida oleks ehk pidanud 25 aastat tagasi tegema. Detailidest ma ei räägi kuna need pole olulised. Hetkel mis loeb on see, et järgmised isikud said bloki:
  • B (L) -Nagu ikka mida kõik naised siin maamuna peal teevad :)
  • T - ponide ja "broniede" pärast. No ffs, grow up or something.
  • M -usaldamatuse pärast...
  • T - Kunagi miljon aastat tagasi ma olin vihane. Yep. Aga nüüd, pärast augustit, ma teen seda sinu enda huvides.
  • L - noobamise pärast.
  • S - ei saa totaalset blokki, kuna ma tean, et ma pean mõnda aega koos veetma.
  • K - Sekkumine teiste eludesse samal ajal ignoreerides enda oma.
Ma ei tea mis ma ütlema peaksin, mul on kahju. Jah, sügaval südames on :( Aga ma paratamatult ignoreerin seda. Miks? Kuna ma mõne tunni taga mõistin. Te ei sobi mu ellu. Te takistate mind tegemas asju ma mida ma tahan.
Nii egositlik kui see ka minust poleks aga ma usun, et ma saan ilma teieta paremini hakkama. Kuna sõbrad olid selleks, et kogu aeg sinuga olla. Nii heas kui halvas, mitte blokkida neid "siis kui ma heaks arvan". Btw, see blogi läheb kinni, tuleb uus neile kes selle lugemisd väärivad.

*Nimed on avaldamata konfidetsiaalsuse pärast.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Populaarsed