12. aprill 2010

tubli mina ja Hornettek

Eile oli viimaste kuudega popiks saanud kõrgema mata päev. Jeesh, poor me :( Selle asemel, et ilusal pühapäeval kevad päikest võtta pean ma kulutama koolipinki ning tuupima matat. Aga ma olin tubli :) ja matsin esialgse plaani maha natuke varem jalga lasta sellest hullumajast. Selle asemel püsisn veel viimase tunnikese koolis ja õppimise asemel luusisin netis .
Täna ma tühjendasin meelsasti oma arvelduskontot ja esitasin tellimuse saamaks sellist igavesti vahvat asja nagu Hornettek Phantom. Selle üle olen ma viimased nädalad kiimelnud ja märgasid unenägusid näinud :D Nüüd on poole kuu jagu waitimist ja see on minu :P

P.S. Mul tekkis mõned minutid tagasi idee hakata heategevuslikul eesmärgil raha koguma, et saaks endale iPadi osta.

James Horner - The bioluminescence of the night

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Populaarsed