25. detsember 2009

Jõulud 'nd stuff

Alustame sellest, et ma pole juba vähemalt kolm sajandit klassikalise jõule näinud. Teate küll - selliseid kus on kuusk, pere, suur sõõmalaud ja telekas mehhiko seepitega. Viimane sellist laadi jõuluaeg oli vist 2006 aasta detsembris kus ma vedasin ennast koju ja püüdsin pühade tunnet tekitada. Järgnevad aastad on olnud omaette teema. Üks aasta olin kaugel eemal, üks aasta olin üksinda oma kodus ja nüüd see aasta veetsin lõbusalt ja vahvalt Toomase ja Tiiu perekonnaga. Sain isegi jõuluvana rollis olla :P Lahe!
 
My gods, mu kirjaoskus on viimase kuu jooksul lihtsalt kuhugi ära kadunud. Ma ei handle enam välja millal ja kuhu peaks minema nõrk või tugev täht, sõnades läheb tähtede järjekord sassi ja mõnikord kaovad nad üldse.Mul on siuke tunne, et oleks nagu sünnipärane düsgraaf millesse ma ei saa mitte kui midagi parata. Isegi teksti mitmekordne ülevaatamine ei anna positiivset tulemust. Ma leian mingis ulatuses üles puuduvad või sassi tähed kui mõne sõna puhul jään lihtsalt suu ammuli vaatama.... kuidas see sõna nüüd kirjutati :S

Featherman - Imagine Friends

1 kommentaar:

  1. Jõulud olid mõnusad, my word on that. Aga nüüd tuleb ralli nimega "uue-aasta-lubadused".

    VastaKustuta

Populaarsed