12. juuli 2023

Ma olen väike Rommi

Pühapäeva õhtupoolikul, nagu ikka tuleb hobuseta kaarikusse istuda ja maalt pealinna poole kapata. Kuna Romeo käib nüüd täiskohaga pratikal siis tuleb tema ka kaasa kuna nagu mina esmaspäevast reedeni tuleb tööpostil olla. David'il on hetkel vanus selline kus tahaks iga võimaliku sekundi ajast issiga olla. Pühapäeval enne minekut lõi see ilusti välja: Oma pisikese leidliku peaga tuli ja teatas, et tema on "väike Rommi". Kuidas sellise lahenduseni jõuti? Lithne! Nii õelda pileti Kiisale peale juhi ehk minu saavad lunastada isikud nimega Romeo. Poisil plaan paigas. Tema on ka Rommi aga väike kuna ta on ju väike. Seega ma olen väike Rommi. Käis ja noolis auto juures. Alguses arvasin, et lihtsalt miski mäng aga kui autosse sai istuma hakatud ning pisikesi pisaraid tema silmas märgatud sain aru, et tõsi taga. Tõesti tahab issiga kaasa tulla.

Be Svendsen - Andromeda

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Populaarsed