2. oktoober 2012

Vahetus lood

Que Tal Mi Familia!

Vaikselt on mu kaua aegne lemmik esitaja vahetumas uute (lugesite õieti, mitme uue artisti) vastu. Kindlasti ma ei väida, et Lana Del Rey mulle sahaga ette sõitis ja koppa ette viskas. No Sir! Jätkan väga hea meelega kuulamist. Ja Summertime Sadness on siiani mu topis nr 1. Viimaste nädalate jooksul olen tutvust teinud kahe uue artistiga. Esimest olen mõne oma jutu käigus alles hiljuti kajastanud.... dadaaa, selleks on Florence + The Machine. Hetkel mul on olemas nende Ceremonials album ja peale kuulamist võin julgelt väita, et seal on kindlasti rohkem kui-ainult-üks-hea laul. Teine särav staar (kusjuures ka päris maailmas) on Grimes

Mõlema muusika stiil on kohati uudne ja huvitav. Hmm.... rohkem uudne on siiski Kanada noor artist Grimes. Allpool olen toonud mõned seni kuuldu laulud ja muideks lingile klõpsates saate isegi neid näha ja kuulda :o


Grimes - Genesis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Populaarsed