6. jaanuar 2010

Lido for the win

Nende lagede pähe kukkumise juures on Solarises vähemalt midagi ülipositiivset - Lido. Minu mõõdupuude järgi on see meie kauni maarjamaa parimaid söökohti üldse. Viimastel päevadel olen ma seal käinud tihedalt lõuna aeg iseenda näljahäda erinevate roogadega peletamas. Miks mulle Lido üldse nii seksikas tundub? Mõnus interjöör, hea teenindus jne... Olgu, need head omadused on veel paljudes teistesgi kehakinnitus kohtades täiesti olemas. Aga Lidos mulle meeldib kandikuga ringi plätserada, vaadata himura näoga mida ma täna söön ja siis matisev toit oma taldrikule lunida.

Trinity - Unetus

4 kommentaari:

 1. Mulle meeldis rohkem too laua ja arvutimängude pood

  VastaKustuta
 2. Ma tegin reidi sinna poodi aga tundus tarbetu. Tallinna kaubamaja viiendale korrusele ronimine on rohkem väärt ;)

  VastaKustuta
 3. Kui sulle meeldivad söökla moodi söögikohad, siis võin sulle soovitada ühte Tartus asuvat kohta, mis minu arvates on super - Rehepapp. Sealne hinna ja kvaliteedi suhe on parim, mida ma siin näinud olen.

  VastaKustuta
 4. Kui ma tudengitelinna jõuan siis ma kaen selle koha üle ;)

  VastaKustuta

Populaarsed