28. oktoober 2009

Armastuskiri :)

Kirjutasin täna sellise kirja:
Ma tahaksin Sulle, mu kõige armsam neid, panna paberile maailma ilusaimad sõnad ning neist moodustada hingematvad laused nagu seda on kord teinud suured kirjanikud. Ma tean, et ma ei suuda seda teha kuna mittekeegi, mittekunagi pole välja mõelnud lauseid, räägimatta väikestest sõnadest mille kaudu kirjeldada endas pulbitseivadi emotsioone, mis kerkivad esile olles just Sinuga... või... juba Sinule mõeldes. Ma mõtlesin ja mõtlesin ning ei suutnud oma pisikeses peas välja mõelda roosasid või punaseid lauseid, et valada armastuskirjaks. Kui ma kirjutaks Sulle armastuskirja siis ma saadaks ainult puhta paberilehe. Mis oleks täiuslikum kui see valge vaikus, mida Sa hoiakasid oma käte vahel. Sama täiuslik kui Sina mulle!
Kajiura Yuki - Echoes

6 kommentaari:

 1. Kui mina saaksin sellise kirja, oleksin ma üliõnnelik. Loodan, et seda on ka see inimene, kellele see kiri adresseeritud on (kui see just pole retooriline kiri).

  VastaKustuta
 2. http://img15.imageshack.us/img15/6139/jizzed.jpg

  I jizzed

  VastaKustuta
 3. Ei see polnud retooriline kiri vaid ikka täiesti päris kiri :) ja tead, Madli, ma olen kindel, et varsti saad Sinagi sellise kirja ;)

  VastaKustuta
 4. Sa oled optimist, Viljar, ma küll ei näe kusagilt sellist kirja tulemas :)

  VastaKustuta

Populaarsed