26. september 2008

Ajalugu I

Tere kõiksee lugejate pere,
nagu näha olen ma oma blogi peale pikaaegset vahepausi uuesti jalule ja jooksma ajanud. Väga vahva, mis? Ja kõigi õnneks, õnnestus mul 90% vanadest postituste läbi usiime taastada, mis sest, et vahepeal oli tunne, et neid polegi võimalik taastada, kuna ma ise varukoopiat ei teinud. Miks 90%? Tegelikult oli sada ka võimalik, aga peale pikka kaalumist ja mõõtmist otsustasin mõne posituse puhul, et ma ei avalda enam neid siin. Ehk on nad veel kusagil puhvris alles? Ei tea. Ei uurigi hetkel. Otustasin, siis nn 3 hooaega alustada tagasivaatega mõõdunule ja praegusele. Et mis siis muutunud on ja mis mitte.
Esimese asjana kargab pähe eelmise aasta peod ja järjepidev joomine :D Jaa, tunnistan isegi, et ehk sai üle pingutatud ja iga jummala nädalavahetus kuskil rüüpamas käidud, või nagu mõni tark inimene ütleb - juure pealt võetud. Hetkel enam nii ei ole, ehk olen ma vanaks jäänud või pole lihtsalt kuhugi kiiret. Neli kvartalit tagasi oli mõte teistsugune: varsti-varsti on kauemaks eemal minek ja võimalust enam ei ole (ega tule, vähemalt nii keerles peas).
Tegelikult kui nüüd hoolikamalt vaatama hakata siis ma näen ainult kardinaalseid muutusi. Alustades kas või sellest, et enam pole vaadata Ameerikamaa parimaid sarju BSG, SG1 ja ka SGA hakkab omadega otsi koomale tõmbama. Masendav.... Battlestar Galactica puhul on veel väike viimane lootus olemas, uueks aastaks peaks veel mõned uued osad tulema ja siis that's it :(
Amet on mul uus ja täiesti uus hobi on ka, millest ma juba aasta tagasi korra unistasin :) Nii vahva, nii tore. Veel on uusi sõpru/sõbrantse tekkinud, mis on jällegi väga meeldiv. Kuigi, pean nentima, et vanade vahvate sõpradega/sõbrantsidega on suhted hapraks kulunud aga mis teha mõne puhul on tõesti f*it.
Ja siis sai ükspäev ammu lahti võetud oma märkmik, mida sai aastake tagasi kasutatud ning sealt ma avastasin mulluse aasta alguses kirja pandud TODO listi. Vat seda oli lausa rõõm vaadata, pea kõik asjad olid tehtud, hoolimata sellest, et kunagi tundusid nad kättesaamatud ja tõesti ulmelised....

...järgneb

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Populaarsed